Povestea a luat nastere in anul 2006 din nevoia de a veni in intampinarea anteprenorilor de nivel mic/mediu cu solutii flexibile de telecomunicatii, solutii ce la momentul respectiv nu existau pe piata din Romania, solutii ce puteau oferi flexibilitatea ceruta. Cu sprijinul partenerilor nostri, am reusit sa aducem in Romania echipamente de Voice over IP ce aveau sa devina o “amenintare” pentru sistemele de telefonie analogice clasice; odata avute aceste echipamente pe bancul de lucru, am reusit in timp sa dezvoltam o echipa de dezvoltare si testare a unor solutii noi, inovatoare, de telefonie fixa si Call Center.

De la un mic laborator improvizat a aparut nevoia unei infrastructuri care sa permita mai mult, a aparut nevoia de comunicare intr-o perioada in care expansiunea retelelor mici era in plina desfasurare. Asa cum era firesc pentru activitatea noastra, am urmat si noi acesti pasi si astfel am creat propria noastra sala de colocare si centru de switching, sala pe care o avem si o folosim in proiectele noastre si astazi, dupa un proces aproape continuu de modernizare si investitii. Ceea ce ne-a deosebit mereu de alti furnizori mici/medii cu acelasi obiect de activitate a fost calitatea si uptime-ul – au fost folosite de la inceput echipamente profesionale de telecomunicatii iar infrastructura a fost de tipul “fiber to the premises” mereu.

De-a lungul anilor, am adaugat impreuna cu cei ce ne-au fost alaturi in activitatea noastra noi linii de business aparute din experienta acumulata si proiectele realizate – de la proiectare de retele structurate, proiectare si deployment de sisteme de alimentare electrica pentru telecomunicatii, sisteme de securitate, retele radio de acces si punct la punct pana la solutii de “Callcenter as a Service”, clustere de masini virtuale si multe altele pe care le puteti descoperi la sectiunea “Servicii”!

Multumim tuturor celor ce ne-au sprijinit activitatea, povestea merge mai departe!